Expectations Monitor

Dé tool om voorop te lopen!

Met de Expectations Monitor inventariseer je de verwachtingen van jouw klanten. Je stelt ze met deze gebruiksvriendelijke digitale tool slechts één vraag: wat verwacht de klant van jullie relatie? Geen uitgebreide invulvelden, niet vragen naar de bekende weg. De waardevolle kwalitatieve informatie die je ermee ophaalt, vormt de basis voor een gedegen analyse en een concreet stappenplan. Expectations helpt je daarbij.

Omdat je zelf kiest welke klanten je uitnodigt voor deelname, kun je heel gericht te werk gaan. Zeker b2b-klanten begrijpen de toegevoegde waarde van een betere klantrelatie. Dat ze de persoonlijke aanpak via de Expectations Monitor waarderen blijkt uit de extreem hoge responsratio van 65-75 procent. Veel hoger dan een klanttevredenheidsonderzoek.

Direct een demonstratie aanvragen?

Nieuwe kansen via de Expectations Monitor

Wat andere zeggen over Expectations

"Dankzij Expectations zijn we hard op weg om het niveau van een A-merk te bereiken"

Aan de slag met de Expectations Monitor? Vraag een vrijblijvende demo aan!

Laat via dit formulier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende demonstratie van de Expectations Monitor. Liever direct contact met Mike? 

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement